възстанови щифт

Въведете имейла си и ние незабавно ще ви изпратим паролата си, за да имате достъп до него.

PIN Recovery

Въведете имейла или номера на членовете си и веднага ще Ви изпратим своя ПИН, за да имате достъп до него.

Ако вече сте член на Club Imaginarium, моля не попълвайте този формуляр, защото вече имате регистрация в нашата база данни. За да влезете в профила си, използвайте бутона "Вход" в горния десен ъгъл.

Станете член на Club Imaginarium…

И се възползвайте от всички привилегии, които предлага членството

Данни на родителите/настойниците

Моля, попълнете задължителните полета, обозначени със звездичка, с данните на поне един от родителите/настойниците

Име на родителя, които попълва формуляра

Данни на децата/внуците

Под 9 години

Дете1

- -

Момче

Момиче

Данни за връзка

*Задължителни полета. В "Данни за връзка" отбележете 0 в полетата "Вход" и "Апартамент" в случай, че адресът Ви не съдържа такива.

Вече почти приключихте!

Прочетох и приемам условията за поверителност

Припомняме Ви, че предоставените от Вас данни за регистрация в Клуба се намират във файл, записан в Главния Регистър за защита на данните на Испанската Агенция за Защита на Данните, за което отговорност носи тази фирма (Imaginarium S.A, със седалище ул. Osca, 4 - 50197 Сарагоса, Испания, телефон 0034 902 214 215), към която можете да се обърнете, за да упражните правата си за достъп, поправка, отмяна и възражение или да поискате всякаква друга информация.

Също така, Ви припомняме и информираме, че целта на този файл е да изпраща, включително по електронен път, на нашите клиенти, семействата им и други заинтересовани лица, информация за Клуба и другите продукти и услуги на Imaginarium S.A, подбора й спрямо интересите и профила на нашите клиенти, както и предаването по всякакви канали, включително и електронни, на информация и реклами на други организации, предлагащи стоки и услуги, свързани с децата, младежите, свободното време, културата, с нестопанска цел или други подобни. Напомняме Ви, също така, че ако не желаете да получавате такава информация, трябва само да ни уведомите.