възстанови щифт

Въведете имейла си и ние незабавно ще ви изпратим паролата си, за да имате достъп до него.

PIN Recovery

Въведете имейла или номера на членовете си и веднага ще Ви изпратим своя ПИН, за да имате достъп до него.

Искате ли да отворите франчайз?

Imaginarium разполага с голям екип от динамични и инициативни хора, които работят с желание и ентусиазъм. Професионалисти с различни умения, индивидуалност и подготовка, отразяващи многообразието, което срещаме и при нашите посетители.

Тайната за успеха на Imaginarium се крие в неговата философия, допринасяща за създаването на един по-добър свят, както и в качеството, иновациите и креативността, с които се отличават всичките им продукти и услуги: игри, Imagicare, телекомуникации, пътувания...

Желаете ли и Вие да участвате в този вълнуващ и интересен проект?

Ние търсим хора, които желаят да започнат свой собствен бизнес, които искат да разнообразят дейността си, но преди всичко такива, които обичат света на децата и на Imaginarium. Хора, които да обогатят нашата мрежа от франчайзери, тъй като ние вярваме, че веригите за франчайз на бъдещото са не само тези, които имат подкрепата на един добър франчайзодател, а и онези, които разполагат с добра мрежа от франчайзери и създават подходяща среда за осъществяване на идеите и предложенията на франчайзерите.

Ако търсите различен и вълнуващ проект, ако искате да сте част от призната марка, установена на пазара, моля, свържете се с нас.

Попълнете формуляра

(* Задължителни полета)

Лични данни
Търговски данни

В кой град бихте желали да отворите франчайз Imaginarium?