възстанови щифт

Въведете имейла си и ние незабавно ще ви изпратим паролата си, за да имате достъп до него.

PIN Recovery

Въведете имейла или номера на членовете си и веднага ще Ви изпратим своя ПИН, за да имате достъп до него.

Общи условия на договаряне

  1. Провоспособност за договаряне
  2. Предмет на договора
  3. Идентификация на доставчика
  4. Доставка на поръчките
  5. Цена и срок на валидност на офертата
  6. Информация и консултации
  7. Право на отказ
  8. Права върху интелектуална собственост и други права
  9. Приложимо право и съд

Съгласно Закон 34/2002 от 11 юли относно Услугите на информационното общество и електронната търговия, както и другите приложими разпоредби, IMAGINARIUM S.A. информира:

Провоспособност за договаряне

При придобиването на услугите, предлагани от Imaginarium S.A., потребителят трябва е правоспособен да сключва договори, съгласно националното си законодателство.

Предмет на договора

Договорът има за цел продажбата на продукти и услуги, предназначени за децата и техните семейства. Техните характеристиките са посочени в съответните страници на този сайт, както и подробностите за всяка операция, която може да изпълнява в тази среда, посочени винаги на испански език.

Imaginarium Ви предлага възможността да платите с карта или с наложен платеж. Всички тези системи Ви предлагат максимална сигурност. Банката разполага със средствата за сигурност, необходими за идентифициране на възможни грешки в предоставената информация при извършване на плащане с карта.

Идентификация на доставчика

Доставчикът на стоките или услугите, закупени от потребителя, е Imaginarium S.A., със седалище и адрес на управление в Plataforma Logística de Zaragoza - C/ Osca, Nº 4 - 50197 Сарагоса (Испания) CIF A50524727. Регистриран е в Търговския регистър на Сарагоса, том 1304, лист 8, страница Z-7250, регистър 1. Imaginarium S.A. е вписана в Регистъра на фирмите за дистанционна продажба към Министерството на икономиката под номер -NEVA-2007/0740/02/50/9/V, в съответствие с разпоредбите на Кралски указ 225/2006 от 24 февруари

С попълването и изпращането на формуляра за поръчка се считат за приети условията на договора, като при никакви обстоятелства това не може да се счита за търговско предложение. С попълването и изпращането на формуляра за поръчка се считат за приети условията на договора, като при никакви обстоятелства това не може да се счита за търговско предложение.

Доставка на поръчките

Доставката на поръчките се изпълнява от Imaginarium S.A. със собствени средства или чрез посочена от него транспортна фирма. Поръчките ще се доставят на адреса, посочен от купувача, заедно с картичка с предоставения от клиента текст, следователно Imaginarium S.A. не поема никаква отговорност, ако доставката не може да се извърши, ако предоставените данни са неточни или непълни или ако доставката е невъзможна поради отсъствие на получателя. Независимо от горното, Imaginarium S.A. ще предприеме всички мерки, съгласно добрата търговска практика, за да изпълни доставката възможно най-бързо, така че да удовлетвори както изпращача, така и получателя. За доставките в болници, обществени сгради и други места с ограничен достъп, Imaginarium S.A. не гарантира, че те ще се извършат директно до получателя. Доставката се счита за изпълнена и доставчикът се освобождава от отговорност, когато поръчките са предоставят на получателя до рецепцията или до мястото, където се извършва контрол на достъпа.

Imaginarium S.A. гарантира доставката на поръчки в сроковете, посочени в съответния раздел на сайта, като се има предвид транспортна система и дестинацията, избрана от купувача. В събота, неделя и в празнични дни няма услуга за събиране и доставка на поръчки и това обстоятелство трябва да се вземе предвид при изчисляване на датите за доставка. В периодите, когато са налице специални обстоятелства (важни дати като Коледа, транспортни стачки, извънредни събития...), пратките могат да претърпят известно закъснение.
Imaginarium S.A. не гарантира доставки в определени часове. Ако купувачът посочва конкретна дата за доставка или часови пояс на дадена дата, това се приема като ориентировъчна информация. Imaginarium S.A. трябва да съобщи това обстоятелство на превозвача, за да може, доколкото е възможно, да се съобрази с тази информация, без да поема допълнително задължение или отговорност.

Продуктите и услугите закупени чрез портала www.descargasimaginarium.es се изтеглят директно в личното електронно устройство на купувача, който предварително е информиран, че за правилното му използване може да са необходими специфичните изисквания за софтуер, хардуер и интернет връзка, за предпочитане високоскоростна. Imaginarium не носи отговорност за недоброто използване на продуктите, поради липса на необходимите характеристики на софтуера, хардуера или други необходими елементи, както и поради прекъсвания по време на изтеглянето, не дължащи се на Imaginarium.

Цена и срок на валидност на офертата

Посочените по-долу цени на всеки продукт са с включен ДДС и към тях се прибавят единствено разходите за изпращане, които се уточняват за всяка избрана дестинация и вид транспорт. Цените са посочени в евро. Цените и изложените условията са валидни по всяко време и са в сила само в открита сесия. В информацията за потвърждение на поръчката, преди купувачът да приеме сделката, се посочват ясно цените за всеки един от избраните артикули, уточняват се таксите за доставка, приложими за операцията и промоциите или отстъпките, които се прилагат когато е уместно.

Както сами ще се уверите, щом направите поръчката чрез сайта, съответната фактура ще пристигне на имейл адреса, който сте ни предоставили и ще придружава поръчаните продукти. За всякаква информация относно Вашата поръчка, трябва само да се обадите на телефона за Обслужване на посетители 902 214 215, да ни пишете на imaginarium@imaginarium.es или да изпратите писмо на адреса на офиса, посочен в параграф Правна информация.

Информация и консултации

За повече информация относно Вашата поръчка или характеристиките на предлаганите от нас продукти и услуги, или ако желаете да ни информирате за някакъв инцидент или рекламация, трябва само да се обадите на телефона за Обслужване на посетители 902 214 215, да ни пишете на imaginarium@imaginarium.es или да изпратите писмо на адреса на офиса, посочен в параграф Правна информация.

Право на отказ

Imaginarium се стреми да Ви предложи най-доброто обслужване. Затова можете да върнете всеки продукт, закупен с услугата доставка до дома, като се свържете с нас чрез Обслужване на посетители на 902 214 215 или на imaginarium@imaginarium.es, като имате предвид, че разходите за връщането са за Ваша сметка (в съответствие с действащата нормативна уредба). При всички случаи продуктът и оригиналната опаковка трябва да са в отлично състояние.
Съгласно действащите разпоредби, срокът за връщане е 7 дни от доставка на стоките до потребителя.

Това право на отказ не се прилага за продукти, закупени чрез портала www.imaginarium.es, www.descargasimaginarium.es или чрез други средства за дистанционна продажба, в съответствие с нормативната уредба в тази област, защото при нея се изтегля цифрово съдържание, звукови записи, видео клипове, албуми и други подобни персонализирани продукти или за продукти, които по хигиенни причини или правни изключения не подлежат на отказ.

Права върху интелектуална собственост и други права

Купувачът признава и се съгласява, че елементите и правата на интелектуална, индустриална или друг вид собственост (включително и без ограничения за авторски права, патенти, търговски марки, дизайни, снимки, изображения и изходен код) във връзка с уеб платформите на Група Imaginarium, за които може да получи достъп, са изключителна собственост на Imaginarium S.A. Купувачът не може пряко или косвено да копира, видоизменя, променя, публикува, съобщава, разпространява, продава или прехвърля материалите от тази платформа или изходния й код, или от направените изтегляния, както изцяло, така и частично, без писменото разрешение на Imaginarium S.A. Imaginarium Ви уведомява, че предлаганите MP3 продукти са с цифров печат на Института Фраунхофер (Мюнхен, Германия). Този цифров печат се интегрира автоматично в момента на свалянето, което ни позволява да идентифицираме купувача чрез цифров код, който през цялото време остава свързан с продукта, включително при копиране или запис на изтегления материал върху CD. Това е мярка на защита срещу всякакви неразрешени действия с изтеглените съдържания и съдържа информация за собственика на авторските права. В никакъв случай печатът не съдържа лична информация, отнасяща се до купувача, който при всички случаи е крайния потребител. С тази мярка Imaginarium иска да подкрепи нашите автори, художници и всички купувачи на легалните сваляния

Приложимо право и съд

Тези Общи условия се управляват и тълкуват в съответствие с испанското законодателство относно всичко, която не е изрично упоменато. Страните изрично се отказват от всяка друга юрисдикция, която може да е приложима, като предоставят решаването на всички въпроси, свързани с общите условия, на юрисдикцията на съдилищата на град Сарагоса (Испания), освен в случаите, когато не е законно разрешено.

В Imaginarium залагаме на качеството, дори преди играчките да излязат от фабриките. Всички продукти минават през строги проверки за безопасност, за да се гарантира, че материалите, производствените процеси и избора съответстват на нормативите. Нашата цел е играчките да стигнат в ръцете Ви в перфектно състояние, затова разполагаме с логистична платформа, специализирана в обработката на детски продукти. За да ви предложим най-доброто обслужване, Ви даваме възможност да върнете всеки продукт, закупен с услугата доставка до дома, като се свържете с нас чрез Обслужване на посетители на 902 214 215 или на imaginarium@imaginarium.es, където ще обработим изтеглянето на продукта, като разходите за изпращането и връщането на пратката са за Ваша сметка. При всички случаи продуктът и оригиналната опаковка трябва да са в отлично състояние.Не забравяйте, че това трябва да стане в рамките на 1 месец и с касовата бележка. Не се разрешава връщането на продукти, предназначени за грижа за тялото, компактдискове или sotware, които са били отваряни или други продукти, които поради естество си не могат да бъдат върнати