СТОЛЧЕ + ЕВОЛЮЦИОННА ТРИКОЛКА

Референция: 44625

3X3 JUNIOR SKY

Възраст: От 10 месеца до 54 месеца Вижте информация за ПРОДУКТА

ПОДКАТЕГОРИЯ: Триколки

Цена: 229 лв.

КОЛИЧЕСТВО
  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Придружете детето в първите му разходки с тази иновативна триколка и изживейте с него радостта от първата му триколка.

Служи като количка за разходка и триколка едновременно. Със сенник, раница, ергономична задна ръкохватка, задна ергономична дръжка, неплъзгащи се педали със специални каишки за стъпалата, регулируема седалка, безшумни вулканизирани гуми, блокиране на управлението, спирачки... Размери: 52 x 90 x 100 см. Максимална товароносимост 30 кг.

Иновативна, стабилна и надеждна проходилка-триколка за първото управление с педали, а по-късно независима триколка. С твърдо, инжекционно лято монолитно шаси, педали със специални каишки за стъпалата за първите обиколки на педали, гумени ръкохватки с меки протектори за ръцете; блокиране на управлението и свободно колело (или изключени педали), ръчна спирачка за детето и спирачка за безопасност за възрастния, регулируема седалка в две положения, ергономична, обгръщаща, с предпазен колан, защити и дръжка за пренасяне, задната дръжка също е ергономична, регулира се по височина, за да заема по-малко място, разглобяемо без инструменти.

Размери
  • Височина: 100.00см.
  • Ширина: 51.00см.
  • Дълбочина: 117.50см.
Наръчник с инструкции:
PDF
Насърчава:
Контрола над собственото тяло,Звуковата памет за разпознаване на гласове, звуци, мелодии...,Създаването на навик за четене