СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ЗА ДЕЦА

Референция: 64671

OH SOLE! BIOEXPLORER

Продуктът в момента не е част от колекцията.
Възраст: За всички възрасти нагоре Вижте информация за ПРОДУКТА
  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Защитете очите на Вашето дете със слънчеви очила със 100% защита срещу UVA и UVB лъчи. Стил и безопасност. Предпазна кутийка с торбичка-гюдерия.

100% защита срещу UVA и UVB лъчи. Оптична категория 3. Лека и устойчива рамка. Високоустойчиви стъкла UV400. Специална платнена торбичка за почистване с шнур за затваряне. Твърда предпазна кутийка, лесно затваряща се с цип.

Децата се нуждаят от слънчеви очила също като възрастните. Освен това децата са по-чувствителни към излагането на слънце. Оптичната категория 3 показва, че слънчевият филтър осигурява поглъщане на видимата светлина до 92 % и филтрира 100% от ултравиолетовите лъчи (UVA и UVB).Препоръчва се употребата на слънчеви очила от оптична категория 3 през лятото, на силно огрени от слънцето места, както и на плажа и в планината. Освен носенето на слънчеви очила, препоръчваме децата да носят шапка (това намалява 50% от UV светлината) и подходящ слънцезащитен крем.

Размери
  • Височина: 4.20см.
  • Ширина: 16.00см.
  • Дълбочина: 7.50см.
Ценности
  • Избрано от родителите

    Родители от Клуба решават чрез гласуване, че тези продукти са особено ДОБРИ, ИЗДРЪЖЛИВИ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ и препоръчителни.