ЛЮБИМЕЦ ИНТЕЛИГЕНТЕН РОБОТ

Референция: 87441

CHIP

Продуктът в момента не е част от колекцията.

Куче-робот с процесор с изкуствен интелект. Всяко е уникално, тъй като те разпознава, обучава се и се адаптира към теб и твоята среда.

Възраст: От 6 години до 12 години Вижте информация за ПРОДУКТА

ПОДКАТЕГОРИЯ: Роботи

  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Вече сме с един повече в семейството! Привързан, лоялен и ласкав. А ти, имаш ли ЧИП?

Научава предпочитания чрез интелигентни алгоритми. Може да разпознава, обучава се и се адаптира към твоите предпочитания. Твоите вкусове моделират характера му.
Симулира взаимодействието с истинско куче, изпитва глад, нуждае се от внимание, отива да спи и обича да си играе с теб и с топката си.
Роботизираната му топка има 8 LED датчика с инфрачервени лъчи. Като всяко кученце играе с нея, търси я и я преследва.
Технологията за гласово разпознаване позволява на твоят любимец-робот да реагира на името си и да изпълнява списък от команди.
Звуците му са така реални, като на всеки домашен любимец - ръмжене, скимтене и лаене, които се чуват през стерео високоговорителите.
Технологията на неговия SmartBand му позволява да те разпознава по изключителен начин, да те следи, да те чака да се върнеш или да ти напомня времето за хранене или игра.
Използват се най-новите ИЧ технологии, Bluetooth и Mechantronics, за да се постигне анимации, поведение и различни мили движения.
С датчика си за жестове реагира на взаимодействията, базирани на жестове като удари, пляскане, докосване и други.
Технологията на капацитивните сензори, реагиращи на докосване, позволяват засичане на всяко докосване.
Датчикът за положение му позволява да възприема околната среда и да се ориентира спрямо всичко, което го заобикаля.
Може да 'вижда' и взаимодейства с околната среда благодарение на авангардния процес на ИЧ-виждане.
Колелата му Mecanum със специален дизайн осигуряват бързото му и пъргаво многопосочно движение на различни подови повърхности.
Със собствено приложение и чрез нискоенергиен Bluetooth можеш да взаимодействаш с него от всяко интелигентно устройство.
Акселерометър и жироскоп изчисляват силата-g и посоката, като подпомагат датчиците на робота, когато се повдига.
Включва: 1 ЧИП, 1 Smartband, 1 Smartball, 1 зареждаща основа, 1 micro USB кабел, 1 адаптер на ПТ, 4 протектора на гумите, 8 болта, инструкции.

Куче-робот с процесор с изкуствен интелект. Всяко е уникално, тъй като те разпознава, обучава се и се адаптира към теб и твоята среда.

Smartband на CHiP™ работи с йонно-литиева акумулаторна батерия 3.7 V 130 mAh. Основата за зареждане трябва да се използва само с включения адаптер. Smartball трябва да се зарежда с включения Micro USB кабел.

Работи с устройства iPhone, iPad и iPod touch c iOS 9 или по-късни версии. Устройствата трябва да са съвместими и с Bluetooth Smart (известен още като нискоенергиен Bluetooth).

Размери: 22,1 x 19,8 x 23,6 cм. Топка: 8 cм диаметър. Гривна: 12,3 x 5,5 x 4 cм. Основа за зареждане: 16,7 x 8,6 x 12 cм).

Размери
  • Височина: 30.00см.
  • Ширина: 38.50см.
  • Дълбочина: 22.50см.
Наръчник с инструкции:
PDF

Не включва батерии

Ценности
  • Избрано от децата

    Деца от Club Imaginarium решават чрез гласуване, че тези продукти са НАЙ-ЗАБАВНИТЕ.