КНИЖКА С РАЗШИРЕНА РЕАЛНОСТ

Референция: 77196

SAFARI 3D BOOK EN

Продуктът в момента не е част от колекцията.

Книга за дивата африканска фауна с Разширена реалност (AR). Ново изживяване в четенето с 3D обекти, анимации и интерактивни съдържания.

Възраст: От 8 години нагоре Вижте информация за ПРОДУКТА
  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Иновативен начин за възприемане на книгите. Тази книга с AR е предназначена за онези, които притежават въображение и страст към учението и приключенията.
Вземете биноклите и се пригответе за това 3D сафари; с тази книжка и AR приложението ще изживеете изключително вълнуващо интерактивно пътешествие.
Опознайте подробно дивата природа и тези невероятни животни: лъвове, зебри, слонове, носорози и хипопотами, които изскачат от страниците.
Открийте изненадващи и реалистични 3D обекти, видео, приказки и игри и се наслаждавайте на това уникално, вълнуващо и обогатяващо преживяване.
Ще откриете специалните символи AR за взаимодействие с 3D обектите или анимациите чрез движения на пръстите по екрана.
AR е иновативна концепция, при която чрез интелигентни мобилни устройства и специални модели се пренасят 3D и мултимедийни съдържания в книгата.

Книга за дивата африканска фауна с Разширена реалност (AR). Ново изживяване в четенето с 3D обекти, анимации и интерактивни съдържания.

Минимални изисквания: Apple, iPhone 4 или по-късна версия, Apple, iPad 2 или по-късна версия или Android, интелигентен телефон или таблет с камера и Google Play.

Ценности
  • Витамини за ума

    Продукти, които насърчават преди всичко ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ ТЪРСЕНИЯ.