КНИЖКА С РАЗШИРЕНА РЕАЛНОСТ

Референция: 77201

DINOSAURS 3D BOOK EN

Продуктът в момента не е част от колекцията.

Книга за динозаврите с Разширена реалност (AR). Обогатяващо и завладяващо четиво, оживено с 3D обекти, анимации и интерактивни съдържания.

Възраст: От 8 години нагоре Вижте информация за ПРОДУКТА
  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Книга с AR, която ще промени начина на възприемане на четивото, предназначена за онези, които притежават въображение и страст към учението и приключенията.
С тази книга и приложението й можете да откриете 3D среда с разширена реалност и да научите всичко за тези праисторически създания.
Стегнете куфарите и елате да се запознаете с най-яростните същества, населявали Земята, но внимавайте с динозаврите, те изскачат от страниците!
Открийте изненадващи и реалистични 3D обекти, видео, приказки и игри и се наслаждавайте на това уникално, вълнуващо и обогатяващо преживяване.
Ще откриете специалните символи AR за взаимодействие с 3D обектите или анимациите чрез движения на пръстите по екрана.
AR е иновативна концепция, при която чрез интелигентни мобилни устройства и специални модели се пренасят 3D и мултимедийни съдържания в книгата.

Книга за динозаврите с Разширена реалност (AR). Обогатяващо и завладяващо четиво, оживено с 3D обекти, анимации и интерактивни съдържания.

Минимални изисквания: Apple, iPhone 4 или по-късна версия, Apple, iPad 2 или по-късна версия или Android, интелигентен телефон или таблет с камера и Google Play.

Ценности
  • Витамини за ума

    Продукти, които насърчават преди всичко ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ ТЪРСЕНИЯ.