КНИЖКА С РАЗШИРЕНА РЕАЛНОСТ

Референция: 77201

DINOSAURS 3D BOOK EN

Книга за динозаврите с Разширена реалност (AR). Обогатяващо и завладяващо четиво, оживено с 3D обекти, анимации и интерактивни съдържания.

Възраст: От 8 години нагоре Вижте информация за ПРОДУКТА

ПОДКАТЕГОРИЯ: ТЕХНОЛОГИЯ

Цена: 12,95 лв.

КОЛИЧЕСТВО

Споделете:

  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Книга с AR, която ще промени начина на възприемане на четивото, предназначена за онези, които притежават въображение и страст към учението и приключенията.
С тази книга и приложението й можете да откриете 3D среда с разширена реалност и да научите всичко за тези праисторически създания.
Стегнете куфарите и елате да се запознаете с най-яростните същества, населявали Земята, но внимавайте с динозаврите, те изскачат от страниците!
Открийте изненадващи и реалистични 3D обекти, видео, приказки и игри и се наслаждавайте на това уникално, вълнуващо и обогатяващо преживяване.
Ще откриете специалните символи AR за взаимодействие с 3D обектите или анимациите чрез движения на пръстите по екрана.
AR е иновативна концепция, при която чрез интелигентни мобилни устройства и специални модели се пренасят 3D и мултимедийни съдържания в книгата.

Книга за динозаврите с Разширена реалност (AR). Обогатяващо и завладяващо четиво, оживено с 3D обекти, анимации и интерактивни съдържания.


  • С тази книга и приложението й можете да откриете 3D среда с разширена реалност и да научите всичко за тези праисторически създания.
  • Стегнете куфарите и елате да се запознаете с най-яростните същества, населявали Земята, но внимавайте с динозаврите, те изскачат от страниците!
  • Открийте изненадващи и реалистични 3D обекти, видео, приказки и игри и се наслаждавайте на това уникално, вълнуващо и обогатяващо преживяване.
  • Ще откриете специалните символи AR за взаимодействие с 3D обектите или анимациите чрез движения на пръстите по екрана.
  • AR е иновативна концепция, при която чрез интелигентни мобилни устройства и специални модели се пренасят 3D и мултимедийни съдържания в книгата.

Закупени обикновенно заедно

КНИЖКА С РАЗШИРЕНА РЕАЛНОСТ

12,95 лв.