Какво представлява клуб Imaginarium?

Клуб Имахинариум обединява над 800 000 семейства от 30 страни по целия свят, с които споделяме една обща цел: да изградим по-добро общество, като помагаме на родителите в образованието на техните деца, да създаваме подходяща среда за отношенията между деца и възрастни, както и да отговорим на потребностите им в един непрекъснато променящ се свят.

Затова искаме да споделите с нас най-специалните моменти от развитието на деца си, за да допринесем за магията във вашия дом, превръщайки го в място, изпълнено с въображение.

Целта на нашия клуб винаги е била да сме близо до семейството, да участваме в образованието и обучението на децата, затова искаме да ви поканим да откриете свят, изпълнен с предимства и изключителни привилегии, предназначени за вас: отстъпки и специални промоции, получаване на каталог два пъти годишно, ваучер за отстъпка и специален подарък за рождения ден на Вашето дете... Imaginarium съзнава важната роля, която играят бабите и дядовците при отглеждането и обучението на техните внуци, както и специалната връзка между тях. По тази причина бабите и дядовците, които желаят, също могат да участват в Club Imaginarium.

В Club Imaginarium искаме да бъдем близо до многодетните семейства, ето защо те могат да използват отстъпка от 5% на всички продукти при представяне на клубна карта.

Елате и станете част от Club Imaginarium и ще получите Вашата семейна карта, с която ще имате достъп до всички предимства, които сме подготвили за Вашето семейство.