ДЕТСКО ГЪРНЕ – СЕДАЛКА ЗА ТОАЛЕТНА

Референция: 59252

IMAGICARE POTTY DUO

Възраст: От 1 година до 5 години Вижте информация за ПРОДУКТА

ПОДКАТЕГОРИЯ: Без пелени

Цена: 99,95 лв.

КОЛИЧЕСТВО
  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Това оригинално и практично гърне се развива заедно с тях, наглася се към тоалетната чиния и им помага спокойно да отвикнат от пелените.

Това е седалка с гърне, стабилно и безопасно, с 2 положения/етапа, с неплъзгаща се долна част за закрепване към тоалетната чиния или на пода. Окомплектовано с капак, странични дръжки и 1 задна дръжка за по-удобно хващане, неплъзгаща се поставка за краката и резервоар с голям капацитет. 2 стъпки на развитие: Максимално тегло - 20 кг.

За 2 етапа: от 1 до 2 години (максимално тегло 15 кг) и от 2 до 5 години (20 кг). Поставено върху тоалетната чиния, служи и като стълба за достъп до нея. Има стикери за персонализиране с името на детето. Лесен монтаж (с инструкции). Може да се използва и на отделни части (гърне - стълба). Блокираща система, която не позволява на детето да го отваря. В положение 1 височината е 22 cм от земята до седалката. В положение 2 височината е 44 cм от земята до седалката. Разгънато, гърнето е с размери 17 x 9 x 27,5 cм.

Размери
  • Височина: 43.00см.
  • Ширина: 29.50см.
  • Дълбочина: 47.00см.
Наръчник с инструкции:
PDF
Ценности
  • Избрано от родителите

    Родители от Клуба решават чрез гласуване, че тези продукти са особено ДОБРИ, ИЗДРЪЖЛИВИ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ и препоръчителни.