ДЕКОРАТИВНИ ЛЕПЕНКИ ОТ ПЛАТ

Референция: 50092

TEXTIL-STICKYS WALL ROSETTA

Възраст: От 3 години до 9 години Вижте информация за ПРОДУКТА

ПОДКАТЕГОРИЯ: Sticky deco

Цена: 17,95 лв.

КОЛИЧЕСТВО
  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Закачете или залепете в стаята тези оригинални декоративни украшения от плат и създайте топлота с тези текстури и цветове.

Имало едно време. Тези текстилни мотиви са вдъхновени от героите и характерните предмети от народните приказки: Червената шапчица, птичето и др. С веселите си цветове и топлина те изпълват детското пространство с нежност и въображение.

Помисли първо дали ще окачваш или ще лепиш и следвай инструкциите: За окачване: 1. Отлепи стикера от прозрачното фолио и самозалепващата се част от плата. 2. Използвай връвта на гърба, за да окачиш на желаното място. За залепване със самозалепващата се част: 1. Отделете лепенката от прозрачния лист. 2. Поставете я на желаното от Вас място, на равна, гладка и суха повърхност. 3. Натиснете с ръце за да отстраните евентулно образувалите се мехурчета въздух от лепещата се страна.. При отстраняване: Внимателно отлепете от стената лепенката и за да я съхраните: залепете я отново на прозрачния лист. Почистват се с влажна кърпа.

Размери
  • Височина: 36.00см.
  • Ширина: 30.00см.
  • Дълбочина: 1.00см.
Ценности
  • Избрано от родителите

    Родители от Клуба решават чрез гласуване, че тези продукти са особено ДОБРИ, ИЗДРЪЖЛИВИ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ и препоръчителни.