ГРИМОВЕ НА СТИК.

Референция: 37056

FANTASY COLOR STICKS

Възраст: От 3 години до 12 години Вижте информация за ПРОДУКТА

Цена: 22,95 лв.

КОЛИЧЕСТВО
  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

Моливи за гримиране на водна основа, идеални за деца. Безопасни, щадящи кожата, лесни за нанасяне и почистване. Не съдържат парабени.

Това са 6 цветни боички (включително бялата), както и 6 цветни молива с практична форма на стик, в предпазна опаковка и удобна система за прибиране и изваждане. Гримират кожата без да я дразнят, леки са и не са мазни. Лесно почистване – измиват се с вода и сапун (със затворени очи).

Любителите на спорта могат да подкрепят своя отбор, гримирани в неговите цветове. Не съдържат: глутен, албумин, млечни продукти, животински протеини, парабени, животински и минерални масла. Срок на годност: 24 месеца след отваряне. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: За да се избегнат алергични реакции, да се пробва първо на малка чувствителна зона в продължение на 60 минути. След отваряне да се използват в срок до 24 месеца. Да се избягва нанасяне около очите и върху наранена кожа. Лесно почистване с вода и сапун. Състав: вода, глицерин, натриев стеарат, полиаминопропил бигванид, талк, полидиметилсилоксан, CI 77891, CI 11710, CI 11680, CI 12490, CI 74160, CI 77266. Не съдържа съставки от животински произход. Не съдържа: Глутен, албумин, млечни продукти, животински протеини, парабени, животински масла. Не съдържа яйца, продукти, произведени с яйца или следи от тях .

Размери
  • Височина: 10.50см.
  • Ширина: 2.00см.
  • Дълбочина: 2.00см.