АКТИВНА ГИМНАСТИКА ЗА БЕБЕ

Референция: 72997

BABY FITNESS MULTI-PLAY

Продуктът в момента не е част от колекцията.

Многопозиционна постелка за първите месеци. Гимнастика, игри, релакс и удобство за бебето. Сгъваема. Преносима. С активни странични части и арки.

Възраст: От 0 месеца до 18 месеца Вижте информация за ПРОДУКТА

ПОДКАТЕГОРИЯ: Практични неща

  • ИНФОРМАЦИЯ ПРОДУКТ

С Baby fitness помагате на бебето си да расте, като насърчавате физическата активност и 'tummy time'.
Бебето скоро ще поиска да пипа и хваща висящите куклички със собствените си ръчички, докато следи движенията си с поглед.
Легнало върху постелката по корем ('tummy time'), бебето упражнява мускулите на вратлето, за да държи главата си изправена.
Това засилва и способността да се обръща, да сяда или лази самостоятелно.
Включва две арки с три активни висулки и едно фино пухкаво дюшече с памучна повърхност, което се пере в пералня. Всичко се сваля и поставя лесно.
Страничните свалящи се части се закрепват с велкро, могат да се разгънат напълно, да се затворят от всички страни или да се оставят отворени крайните части.
Положение кошче - комфортно пространство, с мека подплатена основа, оградено отстрани (cъс или без арки), за отдих и почивка на бебето.
Положение легнало по гръб - бебето може да вижда и движи висящите по арките играчки, да играе със свалените играчки или както са окачени на страничните части.
Положение 'tummy time'. Легнало по корем, то играе с активните занимания на пода: огледалце, прозорче с ефект 'peek a boo' и стимулиращи рисунки.
Положение на пълно разгъване - бебето се движи свободно, учи се да сяда, да се обръща или да лази и може да играе със свалените играчки.
Висящи играчки: прозрачна топка-дрънкалка с цветни топчета в нея. Гризалка-обръч с пръстени. Кукличка с разтягаща се лента, за да я дърпа.
Лесно се сгъва във форма на чанта. Затваря се с лента с велкро и лесно се пренася.
С две дръжки.

Многопозиционна постелка за първите месеци. Гимнастика, игри, релакс и удобство за бебето. Сгъваема. Преносима. С активни странични части и арки.

Огледалцето, с диаметър 10 см, е нечупливо.

Дюшекът е с размери 77x50 cм.

Размери
  • Височина: 140.00см.
  • Ширина: 80.00см.
  • Дълбочина: 1.50см.
Ценности
  • Психомоторика

    Продукти, които преди всичко приканват към откриване и придобиване на ПСИХОМОТОРНИ УМЕНИЯ.

  • Избрано от родителите

    Родители от Клуба решават чрез гласуване, че тези продукти са особено ДОБРИ, ИЗДРЪЖЛИВИ, ОБРАЗОВАТЕЛНИ и препоръчителни.